Spisebordsplader

Spisebordsplade Eg - Fransk Sildeben

Sildebensmønstret, kendt for sin elegance og særegenhed, oplever en renæssance og pryder nu alt fra gulve til møbler. Dette design som vandt sit indpas i 1930’ernes fornemme patriciervillaer og herskabslejligheder, er her tilført et strejf af nordisk æstetik og nostalgi til nutidens indretning.

Bordpladen er opbygget som en sandwich-konstruktion: 3mm egefinér på forside og kanter – spånpladekerne – afspændingspapir på bagsiden.

Egetræsfineren er et naturmateriale og vil derfor variere i farver, nuancer og struktur.

Bordpladen er olieret med en transparent UV-olie.

Pleje og vedligehold

For at bevare bordpladens flotte udseende anbefales det at behandle bordpladen med en natur-olie ca. 1-2 gange om året – afhængig af brug og alm. rengøring.

Alm. rengøring: Pladen aftørres let med en hårdt opvredet blød klud – undgå at anvende for varmt vand eller rengøringsmidler med høj pH.

Det anbefales at anvende dækkeservietter, bordskånere og drikkebrikker, som beskytter mod fugt og varme og sikrer, at finéren holder sig flot.

Formater og montering

Pladerne lagerføres i følgende dimension: 

40mm 2000x900mm  –  vægt: 47kg.
 
Pladen passer perfekt på vores bordstel i sortlakeret ask – varenummer 400023 / DBnummer 2132948 – men kan iøvrigt monteres på ethvert valgfrit bordstel eller bordben.

Detaljer

DB-nummer
2137091
Varenummer
400083
Dimensioner, mm
2000x900x40
Antal pr. pakke
1 stk
Vægt
47 kg

Downloads