DLH A/S ejes af det norske selskab Treschow Fritzøe AS og det svenske selskab Ljunghold AB.

Treschow Fritzøe AS ejer Fritzøe Engros AS i Norge samt Ceos AB og Skivspecialisten AB i Sverige. Sammen med Ljunghold AB ejes DLH A/S og  Ljungberg Fritzøe AB i Sverige. Den samlede omsætning for disse virksomheder udgjorde ca. 2.500 MNOK i 2020. For 2021 forventes gruppen at omsætte for over 3.000 MNOK. De 4 selskaber beskæftiger sig overvejende med import og distribution af træbaserede pladeprodukter og er markedsledende i Skandinavien. www.fritzoe.no

 

DLH A/S - din ansvarlige Leverandør

Selvom det er en foranderlig verden, som vi lever i, er og bliver DLH en af de største, ældste og mest erfarne leverandører af pladeprodukter i Norden. Den position har vi ikke bare tænkt os at fastholde men også udvikle.

Vi har kunden i centrum og vil også samtidig sikre, at når du handler med DLH, leverer vi ikke bare varen men også tryghed i form af DLH’s CSR-strategi som bygger på tre grundpiller: miljøpolitik, politik for sociale- og menneskerettigheder og politik for virksomhedsetik. DLH udfører due diligence indenfor EUTR´s (EU’s Tømmerforordning) rammer takket være den nye udgave af Good Supplier Programme, der har bestået en EUTR audit i december 2013. Dette program hjælper med at indsamle og evaluere oplysninger om lovlighed, bæredygtighed samt arbejdsmiljø hos vores leverandører. Med dette værktøj minimerer vi risikoen for at købe ulovligt fældet træ og nedsætter dermed risikoen for at bidrage til skovrydning.


DLH Danmark handler primært med træbaserede pladeprodukter fra hele verden

 

Inden for pladeprodukter leverer DLH A/S til træ- og møbelindustrien. Derudover leveres pladeprodukter samt et sortiment indenfor træ og komposit-terrassebrædder til forhandlernettet til videresalg i Danmark.

DLH Danmark A/S er med henholdsvis Forhandlersalg og Industrisalg en af de største lagerførende grossister af træbaserede produkter i Danmark.